Binance wordt de derde crypto om zijn Twitter Emoji met zijn BNB hashtag toe te voegen. De trend begon met Jack Dorsey die het Bitcoin-logo met de Bitcoin- en BTC-hashtag op twitter onderschreef en mogelijk maakte.

Volgens Lunar Crush wordt de dominantie van de sociale media (voornamelijk op Twitter, Facebook en Reddit) geleid door de huidige Bitcoin, Ethereum en USDT. De metriek die 24 uur per dag wordt bijgewerkt en de 3e of 4e positie wordt meestal overgenomen door trending projecten met een grote doorbraak of uitval.

Desalniettemin kan wat een community-based listing lijkt, in feite worden gedreven door advertentie-inkomsten. Volgens Larry Cermak, een crypto verslaggever, duurt het niet veel meer dan zich te committeren aan meer dan $ 50.000 van de advertentie te besteden en je krijgt het meestal. Op dit moment staat BNB op de 17e plaats op de schaal met minder dan 1% dominantie. Dit werd onthuld toen Crypto Cash (CRO) tweede werd om de emoji te verkrijgen. Ironisch genoeg had Cermak gevraagd om Binance eerder toe te voegen dan de meesten.

Dit doet denken aan beurs- en ICO-lijsten in 2016-2017, waarvoor de teams ‚exclusieve vergoedingen‘ of geheime percentages betaalden.

Een advertentie van $50.000 zou veel gemakkelijker te verkrijgen zijn geweest tijdens de ICO-zeepbel dan nu. Investeringen in miljoenen bleven in die tijd binnenstromen. Echter, met de meeste projecten die meer dan 90% van hun hoogtepunten verliezen is het waarschijnlijk zorgvuldig te overwegen om het uit te geven. Bovendien zullen, nu het in de openbaarheid is, de oprichtende teams en bedrijven ook verantwoordelijk worden gehouden door de investeerders voordat ze 50.000 dollar uitgeven voor een ‚exclusieve branding sticker‘.

Toch lijkt het erop dat het binnenkort een statussymbool op Twitter zal worden en een gezonde liquiditeit van de respectievelijke cryptocurrency’s zal projecteren. Investeerders zullen hun ogen richten op Ripple, Litecoin en Ethreum Foundation, Bitcoin Cash, IOHK (Cardano) enzovoorts in de verwachting van verdere noteringen.

Empfohlene Artikel